Se alla

Sugen på en utmaning?

Måndag 4 december 2017

Vill du hjälpa Liberalerna i Skåne med att vinna valet? Vi är många som är engagerade, men vi behöver bli fler. Är du sugen på att utmana dig själv och bjuda på din talang? Vi söker volontärer, praktikanter och medarbetare inför valåret.

Vi söker dig som vill testa på att jobba med politiken ”dygnet runt” under en period. Om du är liberal, har förmågan att entusiasmera, inte räds för att hugga i och är duktig på att formulera dig i tal och skrift kan du vara en av dem vi söker.

Hos oss jobbar du stenhårt med kompetenta och drivna kollegor. Samtidigt som vi har riktigt roligt så har vi förmånen att få känna att alla våra insatser gör skillnad – på riktigt. Många är de som genom åren varit engagerade i Liberalerna i Skåne. Prata gärna med någon av dem för att få en bild av hur de upplevde tiden hos oss.

Anställningsformen är allmän visstidsanställning. Placeringsort, omfattning och längd går att diskutera. Vi har också möjlighet att ta emot praktikanter och ser gärna ännu fler volontärer.

Skicka en intresseanmälan till skane@liberalerna.se. Berätta vad du skulle kunna bidra med, när och i vilken form samt något om dig själv och vad du gjort tidigare. Vi kommer löpande att intervjua kandidater.