Se alla

Har du Trumpångest?

HÄR ÄR MEDICINEN

Lördag 11 februari 2017

Har du Trumpångest?

I stort sett alla tänkande människor känner nu stark oro för framtiden. USA:s nye president har kastat omkull alla spelregler för civiliserat umgänge mellan människor och nationer och nu står vi här: vilsna, oroliga, ledsna – hur ska det gå?

INGEN VET, FÖRSTÅS.
Framtiden är mer oförutsägbar än någonsin och många menar att det enda vi kan göra är att hålla tummarna. Men det är inte riktigt sant.

Du kan också välja att ta din oro på allvar och (för första gången?) gå med i ett politiskt parti. Du kan välja att gå med i Liberalerna eftersom just liberalismen är det enda fungerande skydd världen känner mot demagoger, diktatorer och antidemokrater. Du kan gå med i Liberalerna eftersom du då får en trovärdig plattform för ditt politiska engagemang och för att ingen kan tveka om vilken sida av staketet du står på.

Och du kan gå med i Liberalerna eftersom det är en konkret handling som dämpar din ångest: Du går från rädsla till handlingskraft. Det är hög tid nu, för de goda krafterna att gå från ord till handling. Mörka skyar syns vid horisonten och den som lyssnar noga hör redan stöveltrampet på våra gator. Det är här – idag – vi måste visa att vi lärt av historien. Det är nu vi måste påminna oss om att stillatigande tolkas som acceptans och att var och en av oss har ett ansvar inför de generationer som ska komma. Vi vill ge våra unga en bra värld att leva i. Det förutsätter samhällen med starka liberala värderingar.

VÄLJ ATT GÅ MED I LIBERALERNA IDAG.
Du vet ju faktiskt inte hur länge det kommer att vara tillåtet.

BLI MEDLEM I LIBERALERNA SKÅNE
Det snabbaste sättet att bli medlem i Liberalerna: Swisha 50 kronor till 123 148 12 41. I meddelanderutan skriver du ”ny” följt av hela ditt personnummer och din e-postadress.

Läs mer om medlemskap HÄR.