Se alla

4 år till med Inger vid rodret

Liberalernas förslag till ordförande i Fastighets- och servicenämnden

Onsdag 7 december 2022

För lite mer än en månad sen blev Inger Tolsved Rosenkvist vald till nytt regionråd för Liberalerna i Region Skåne. Sedan dess har den nya mandatperioden rivstartat med budgetförhandlingar tillsammans med den borgerliga treklövern i Region Skåne: Liberalerna, Moderaterna och Kristdemokraterna.

I början av nästa vecka ska den nya budgeten klubbas. På samma möte kommer Inger även att som Liberalerna Skånes kandidat bli vald till en andra mandatperiod som ordförande i Fastighets- och servicenämnden, samt ordförande i Beredningen för strategisk service. Två av de nämnder, styrelser och beredningar där Liberalerna har ordförandeskapet under den kommande mandatperioden.

Som ordförande för Servicenämnden (nu Fastighets- och servicenämnden) i Region Skåne har Inger de senaste fyra åren lyckats gå från ord till handling i många av Liberalernas hjärtefrågor, ett arbete som hon nu vill fortsätta.

– Det känns otroligt roligt att jag får förtroendet att leda Fastighets- och servicenämnden ytterligare en mandatperiod. Vi har stora utmaningar i vår region och jag är redo att arbeta hårt för att Region Skåne ska ta täten när det gäller den gröna omställningen och på riktigt minska administrationen, säger Inger Tolsved Rosenkvist.