Se alla

Liberalerna Skåne söker kampanjledare!

Torsdag 25 november 2021

Liberalerna Skåne söker flera nya kampanjledare!

Är du en person som tycker det är kul att träffa och prata med människor, och som också brinner för individens frihet? Då kan du vara en av Liberalerna Skånes nya kampanjledare! Anställningen är på deltid eller timmar och tidsbegränsad till juni 2022, med eventuell förlängning till valet 2022.

Vad innebär tjänsten?

Nu söker Liberalerna Skåne nya kollegor med inriktning mot kampanjarbete. Du kommer att arbeta i ett team med 2-4 personer som tillsammans planerar och utför arbetet. Tjänsten ställer stort krav på ett eget ansvarstagande för att strukturera arbetet. Jobbet kommer i huvudsak men inte enbart innebära obekväm arbetstid på kvällar och helger.

Dina arbetsuppgifter:

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara olika former av kampanjarbete för att sprida Liberalernas budskap. Det innebär i praktiken hundratals eller tusentals samtal med väljare. Du kommer tillsammans med dina kollegor att resa över hela Skåne, i genomsnitt en eller ett par dagar i veckan. Ditt jobb kommer också innebära att du i samband med resorna håller interna utbildningar i partiet. Däremellan planeras framtida aktiviteter.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Att tillsammans med en eller två av dina arbetskamrater planera en resa till en liberal kommunförening någonstans i Skåne. Väl på plats håller ni i en intern utbildning och genomför en kampanj.
  • Att på distans hjälpa liberala kommunföreningar i Skåne att planera och genomföra en kampanj.
  • Att sprida Liberalernas budskap i digitala kanaler.

Du som söker tjänsten bör ha:

  • Körkort
  • God förmåga att själv planera och strukturera ditt arbete
  • Lätt för att prata med människor
  • Kännedom om Liberalernas politik

Det är ett krav:

  • Att du delar Liberalernas värderingar och sympatiserar med partiets politik

Tillträde efter överenskommelse, dock snarast möjligt efter årsskiftet 2021/2022. Intervjuer och urval görs löpande. Skicka din ansökan till christoffer.karlsson@liberalerna.se. Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att höra av dig till Christoffer Karlsson på 0701-468919.